Publicaciones 2017
Arce-Rodríguez A., Puente-Sánchez, F., Avendaño R., Libby E., Rojas L., Cambronero J.C., Pieper D., Timmis K. y Chavarría M. 2017. Pristine but metal-rich Río Sucio (Dirty River) is dominated by Gallionella and other iron-sulfur oxidizing microbes. Extremophiles. 21:235-243.
Chaverri, C., y Cicció, J.F. 2017. Essential oil from leaves of Myrcianthes fragrans (Myrtaceae) from Costa Rica. A new chemotype? Boletin Latinoamericano y del Caribe de Plantas Medicinales y Aromáticas, 16(4), 385–397.
Chaverri, C. y Cicció, J. F. 2017. Essential oils of Baccharis trinervis (Asteraceae) from Costa Rica. Revista de Biología Tropical, 65(4), 1307–1321.
González, C., Hernández, A. y Cubero, E. 2017. Aceptación de un jugo de mora endulzado con estevia en contraste con otros edulcorantes. Agrollanía. 14.
González, C., Hernández, L. y Vaillant, F. 2017. Análisis de un jugo de mora (Rubus adenotrichos) Endulzado con estevia (Stevia rebaudiana Bertoni) una aproximación metabolómica. Revista U.D.C.A Actualidad & Divulgación Científica, 20(1), 121–129.
Mike, L. A., Tripathi, A., Blankenship, C. M., Saluk, A., Schultz, P.J., Tamayo-Castillo, G., Sherman, D.H. 2017. Discovery of nicoyamycin A, an inhibitor of uropathogenic: Escherichia coli growth in low iron environments. Royal Society of Chemistry, 53, 12778–12781. doi: 10.1039/c7cc07732g
Nicolaus, C., Junghannsa, S., Hartmann, A., Murillo, R., Ganzera, M. y Merfort, I. 2017. In vitro studies to evaluate the wound healing properties of Calendula officinalis extracts. Journal of Ethnopharmacology, 196, 94–103. doi: 10.1016/j.jep.2016.12.006